Noutăți

În secțiunea „Noutăți” veți găsi informații despre: campaniile PetrOmbudsman, prezenţa şi lansarea Departamentului în diferite locaţii Petrom, precum şi alte informaţii utile.

La mulți ani de Ziua Ombudsmanilor

Ce este Ziua Ombudsmanilor?

Joi, 11 octombrie 2018, Comitetul Ombudsman al Asociației Barourilor Americane (ABA), secția de soluționare a litigiilor, sărbătorește o profesie care a existat timp de secole și rămâne relativ necunoscută: ombudsmanul.

Ziua Ombudsmanului este o ocazie de a sărbători și de a ne arăta mândria pentru profesia noastră în creștere și evoluție. Este o zi dedicată sensibilizării profesiei de ombudsman, diferitelor tipuri de ombudsman, rolurilor pe care le jucăm și serviciilor pe care le oferim.

Cum a fost aleasă această dată: ABA a desemnat a doua zi de joi a lunii octombrie ca Ziua Ombudsmanului pentru a coincide cu „Luna de soluționare a conflictelor” și „Săptămâna medierii”.

OMV Petrom s-a alăturat Asociației Internaționale a Ombudsmanilor începând cu 2014, atunci când a fost înființat Departamentul PetrOmbudsman în cadrul organizației noastre.

Înapoi