Echipa PetrOmbudsman

Oamenii de la PetrOmbudsman sunt pregătiți să te asculte și să îți ofere soluții sau răspunsuri pentru orice situație, îngrijorare sau întrebare legată de activitatea ta în cadrul companiei. Nu sunt oameni din afara companiei, ci sunt oameni care cunosc foarte bine valorile, principiile și business-ul Petrom.

Cunoaște-i pe oamenii de la PetrOmbudsman!

Echipa PetrOmbudsman


Ion anghel

Dr. Ing. Ion Anghel

Director Department PetrOmbudsman

Bună ziua tuturor! Deși numele meu este Ion Anghel, majoritatea oamenilor îmi spun Ninel, iar colegii din PetrOmbudsman „mă alintă” spunându-mi dl. Anghel.

În spatele oricărei dintre aceste versiuni, de mai bine de 30 de ani în această companie, mă aflu eu - omul - iar pentru mine, cea mai mare satisfacție este să ajut, în orice formă pe care sprijinul o poate îmbrăca.

Deși la acest moment conduc departamentul de Ombudsman al OMV Petrom, ceilalți spun despre mine că prin natura mea am fost întotdeauna ombudsman.

Structura mea empatică și răbdătoare mă pune în poziția de a mă apropia ușor de oameni. Îmi place să analizez lucrurile în profunzime, să îmi asum decizii temeinic fundamentate, atenția la detalii este un lucru ce mă definește și cred cu tărie că vârsta este doar un număr.

În același timp, sunt și manager și încerc să depășesc și să elimin barierele pe care structura ierarhică le poate crea între oameni.

Vă stau la dispoziție și vă invit pe tărâmul ombudsmanului pentru ca împreună să găsim cele mai bune soluții!

Nu încerca să fii un om de succes, ci mai degrabă un om de valoare. - Albert Einstein

Ana chirulescu

Ana Chirulescu

Ombudsperson

Te salut, drag cititor şi îţi mulțumesc că te-ai oprit puțin să mă cunoşti. Voi încerca să îţi ofer esenţialul despre mine şi sper să am ocazia să te cunosc şi eu, la rândul meu, pe tine.

Eu sunt Ana şi îmi place să însoţesc oamenii atunci când drumul lor pare mai dificil sau pur şi simplu au nevoie de un spaţiu deschis şi lipsit de (pre)judecată. Sunt pasionată de psihologie şi de tot ceea ce ţine de dezvoltare personală şi relaţii interumane, fapt pentru care am pornit pe calea formării în profesia de psiholog. Papucii de economist nu mi se mai potrivesc, se pare :)

Pe parcursul a ultimilor șapte ani am fost ombudsman, trainer, mediator, soţie şi mamă, câteva dintre rolurile cele mai provocatoare, dar şi aducătoare de satisfacţii, pe care le-am experimentat. Îmi place să îmbin experiența de ombudsman cu cea de părinte şi să extrag cele mai bune practici din ele, pentru că am observat că nu de puţine ori se întrepătrund.

Misiunea mea este să fiu alături de oameni și de organizația în care se află, în efortul lor de a comunica mai bine, de a se cunoaște cu adevărat și de a îşi depăşi provocările într-o manieră cât mai constructivă. La final, cu toţii avem de câştigat.

„Întâlnirea a două personalități este ca cea dintre două substanțe chimice: dacă există vreo reacție, ambele sunt transformate." - Carl Gustav Jung

Cristi

Cristi Ornea

Ombudsperson

Salut! Eu sunt Cristi și fac parte din frumoasa echipă PetrOmbudsman.

Sunt soț, tată a doi copii minunați și profesionist din pasiune. Mă consider o persoană punctuală, curioasă și dornică să evolueze pe toate planurile. Sunt adeptul regulilor bine structurate, dar în același timp sunt flexibil și adaptabil la mediul dinamic ce ne înconjoară.

Pasionat de sport, tehnologie și tot ce este nou, încerc să îmi folosesc toată experiența acumulată până acum pentru a deveni “cea mai bună versiune a mea”.

Dacă simțiți că suntem pe aceeași lungime de undă, vă invit la un dialog confidențial și “ out of the box” între prieteni!  Cine știe ce mai putem descoperi împreuna? 😊

Siguranța reprezintă sentimentul nostru de valoare, identitate, statornicie emoțională, respect de sine, tărie personală. - Stephen Covey

Doriana cojocaru

Doriana Cojocaru

Ombudsperson

Fire calmă, deschisă şi optimistă, Doriana are o experiență vastă în gestionarea situațiilor inter-umane complexe. Înainte de a prelua funcția de Ombudsperson, a activat timp de aproape patru ani drept expert şi apoi manager pe probleme de etică în afaceri în cadrul Departamentului de Afaceri Corporative şi Conformitate al Petrom. Implicarea activă în numeroasele evenimente ale departamentului i-a oferit o expunere largă la organizație şi o cunoaștere aprofundată a structurii şi mecanismelor acesteia. Anterior venirii în Petrom a lucrat în domeniul financiar-bancar.

Doriana a absolvit cursurile Facultăţii de Relații Economice Internaționale din cadrul A.S.E. şi deține un masterat în Economie Internaţională şi Afaceri Europene.

În 2014 a obținut calificarea de Expert Internaţional în Conformitate, în urma absolvirii programului de diplomă lansat de Asociația Internațională a Experților din Domeniul Conformității (I.C.A.) din Marea Britanie, în asociere cu University of Manchester Business School. Pasionată de IT şi de limbi străine, posedă atestate în ambele domenii, inclusiv certificatul de cunoscător avansat al limbii engleze (C.A.E.) acordat de Cambridge University.

Consideră că răbdarea, diplomația şi spiritul său obiectiv sunt principalele calităţi care o recomandă pentru funcţia de Ombuds.

Amintește-ţi că nimeni nu te poate face să te simți inferior fără acordul tău. - Eleanor Roosevelt

Daniela florea foto 1

Daniela Ioana Florea

Ombudsperson

Vă transmit un călduros salut.

Sunt Daniela și m-am alăturat echipei PetrOmbudsman în anul 2015.

Sunt o fire deschisă, sociabilă, optimistă și îmi place să fiu aproape de oameni și să-i pot sfătui și îndruma. Profesia de Ombudsman îmi aduce multă bucurie și satisfacție, mai ales când văd că am reușit să ajut oamenii să-și depășească unele obstacole, să înțeleagă schimbările și să devină mai echilibrați.

Sunt mândră de faptul că am o familie frumoasă, doi copii și 4 nepoței care-mi dau multă energie și încântare.

Îmi place să fac sport, să călătoresc, să explorez locuri noi , necunoscute,  să întâlnesc și să discut cu oameni noi, să le înțeleg cultura, obiceiurile și să învăț lucruri noi.

Toată viată e o călătorie și avem ocazia să învățam și să împărtășim din experiența noastră celor din jurul nostru.

Sunt alături de voi, va aștept să discutam, să împărtășim idei, experiențe, cunoștințe și nu uitați: zâmbiți și bucurați-vă de tot ce vă oferă viața!

"Fără îndoială că premiul suprem pe care-l oferă viaţa este ŞANSA de a lucra din greu la ceva care merită din plin efortul tău." - Theodore Roosevelt