Noutăți

În secțiunea „Noutăți” veți găsi informații despre: campaniile PetrOmbudsman, prezenţa şi lansarea Departamentului în diferite locaţii Petrom, precum şi alte informaţii utile.

Proiectul “Prevenția litigiilor de muncă - Modalități alternative de soluționare a conflictelor”

Pentru o activitate cât mai eficientă, departamentul PetrOmbudsman a dezvoltat relații strânse de colaborare cu departamentele formale ale companiei. Printre acestea se număra și Reward&Respect.

Acest departament, așa cum se cunoaște deja, se ocupă de procedurile juridice asociate litigiilor de muncă pe care angajații le au în relația cu compania.

Pentru a veni în sprijinul angajaților, ne-am gândit că ar fi util să demarăm un proiect în parteneriat cu Reward&Respect, prin care să transmitem cât mai multe informații utile pe această temă.

Fie că au fost sau nu părți într-un litigiu de muncă, informațiile privind procedurile legale de bază, modalitățile amiabile de recuperare a sumelor, plățile voluntare, sunt foarte importante iar  fiecare angajat ar trebui să le cunoască.

Noi, Departamentul PetrOmbudsman credem în comunicarea deschisă și în puterea informațiilor. Fiind informați putem face alegeri în deplină cunoștință de cauză, iar comunicând putem ajunge să ne îndeplinim mai ușor obiectivele. Considerăm că proiectul “Prevenția litigiilor de munca - Modalități alternative de soluționare a conflictelor” în parteneriat cu Reward&Respect se încadrează în viziunea companiei cu privire la conceptul de “Experiența Angajaților”.

Mulțumim pentru încrederea acordată!

PetrOmbudsman

Înapoi