Noutăți

În secțiunea „Noutăți” veți găsi informații despre: campaniile PetrOmbudsman, prezenţa şi lansarea Departamentului în diferite locaţii Petrom, precum şi alte informaţii utile.

Directorul Departamentului PetrOmbudsman, Mihai Berinde a fost decorat cu Steaua României

Directorul Departamentului PetrOmbudsman, Mihai Berinde, a fost decorat de către Preşedintele României, Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua României în grad de Cavaler. Onorul a fost oferit în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia semnificativă adusă la protejarea şi stimularea concurenţei pe piaţă românească.

Domnul Mihai Berinde a ocupat poziția de Președinte al Consiliului Concurentei conducând procesul de dezvoltare a capacităţii administrative a Consiliului Concurenţei și asigurând condițiile necesare de aderare a României la Uniunea Europeană, pentru acest capitol.

Ordinul National Steaua României este cel mai înalt ordin românesc, prin care se recompensează serviciile excepționale, civile şi militare, aduse statului şi poporului roman.

Noi, cei din Departamentul PetrOmbudsman, suntem mândri că-l avem alături pe Dl. Profesor Mihai Berinde și îl felicităm pentru această realizare.

Mai jos puteți viziona un video (sursa: Agerpres.ro) cu festivitatea decorării domniei sale.


Înapoi