Noutăți

În secțiunea „Noutăți” veți găsi informații despre: campaniile PetrOmbudsman, prezenţa şi lansarea Departamentului în diferite locaţii Petrom, precum şi alte informaţii utile.

Secțiunea „Workshopuri PetrOmbudsman”

Sunteți deja familiarizați cu practica PetrOmbudsman de a sta de vorbă cu angajații, folosind diverse instrumente.

Unul dintre acestea se referă la workshopurile pe care departamentul nostru le organizează în cadrul companiei și care au menirea de a contribui la dezvoltarea „soft-skill-urilor” necesare înțelegerii și asumării provocărilor cu care fiecare dintre voi se confruntă.

În acest context, în luna martie a acestui an, PetrOmbudsman a lansat pe platforma PetrOmbudsman, secțiunea de workshopuri (petrombudsman.ro/workshopuri). În cadrul acesteia, se regăsesc materiale aferente  următoarelor teme:

  • Comunicare Conversaționala
  • Gestionarea Schimbării
  • Gestionarea Conflictelor
  • Gestionarea Timpului

Pentru a se înțelege mai ușor ideea workshopurilor, pe lângă suportul integral de curs și cartonașele schematice, au fost adăugate și clipuri video sugestive care au menirea de a-i face pe angajați mai confortabili în descoperirea conceptelor prezentate de PetrOmbudsman.

Toate materialele ce se regăsesc în această secțiune sunt în format bilingv, iar clipurile video au opțiunea de a afișa subtitrare în limba română.

Workshopurile PetrOmbudsman au fost introduse și pe Link2learn (link aici), platforma OMV Petrom destinată înregistrării, solicitării și evaluării participărilor la cursuri sau conferințe și menținerii istoricului de training.

Așteptam cu drag solicitările voastre de înscriere la una din temele menționate mai sus.

Înapoi