Noutăți

În secțiunea „Noutăți” veți găsi informații despre: campaniile PetrOmbudsman, prezenţa şi lansarea Departamentului în diferite locaţii Petrom, precum şi alte informaţii utile.

Pregătirea discuțiilor cu angajații

PetrOmbudsman urmărește perfecționarea continuă a abilităților echipei în dialogul cu angajații. În vederea asigurării unei abordări comune a situațiilor gestionate dar și a mesajelor transmise în cadrul discuțiilor tematice organizate, ne pregătim cu minuțiozitate pentru a fi la cel mai înalt nivel. Vizitele în zonele de producție și schimbul de idei pe tema workshop-urilor pe care le organizăm sunt instrumente folosite de Ombudsmani în acest scop. În ton cu principiile sale de operare, PetrOmbudsman a dezbătut subiectele aflate pe agenda de lucru, astfel încât fiecare membru al echipei a fost ascultat și și-a adus aportul la îmbunătățirea proceselor de lucru. Va prezentam câteva dintre instantaneele realizate cu aceasta ocazie.

Totodată, vă mulțumim pentru implicare și pentru că ne ajutați să îmbunătățim cultura organizațională ca urmare a discuțiilor avute cu dvs., cu structurile formale și managementul companiei. 

Înapoi