Noutăți

În secțiunea „Noutăți” veți găsi informații despre: campaniile PetrOmbudsman, prezenţa şi lansarea Departamentului în diferite locaţii Petrom, precum şi alte informaţii utile.

Cursuri susținute de PetrOmbudsman

"Oamenii se urăsc pentru că se tem, se tem pentru că nu se cunosc şi nu se cunosc pentru că nu comunică." Martin Luther King

Comunicarea este esența lucrurilor, iar creșterea gradului de conștientizare cu privire la acest aspect este vital. Printr-o comunicare constructivă putem rezolva foarte multe din problemele cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

De asemenea, viețile noastre se schimbă cu o viteza foarte mare. Încercăm să înțelegem și să răspundem schimbărilor de la locul de muncă și din viața personală însă uneori suntem copleșiți si derutați. Fie că ne place sau nu, schimbarea a devenit un mod de viață și de aceea trebuie să învățăm cum să facem față acestor provocări și cum să avem puterea de a schimba ceva în viața noastră.

Herodot spunea că “nimic nu este permanent decât schimbarea”.

PetrOmbudsman s-a gândit să vină în sprijinul oamenilor, susținând cursuri de Comunicare Conversațională și cursuri de Management al Schimbării.

S-a început cu sectoarele de producție ale diviziei de Explorare și Producție din teritoriu, iar scopul este acela de a împărtăși informații pertinente și utile unui număr cât mai mare de persoane din cadrul întregii organizații. Pentru că totul pornește de la noi înșine, PetrOmbudsman vă propune o călătorie în cadrul căreia să ne amintim cât de importante sunt comunicarea conversațională, respectul față de ceilalți, adaptabilitatea și flexibilitatea în ceea ce privește un nou context și nu în ultimul rând echilibrul în tot ceea ce întreprindem.

Astfel, împreună, putem contribui la crearea climatului organizațional pe care cu toții îl dorim.  

Înapoi