Noutăți

În secțiunea „Noutăți” veți găsi informații despre: campaniile PetrOmbudsman, prezenţa şi lansarea Departamentului în diferite locaţii Petrom, precum şi alte informaţii utile.

La mulți ani, PetrOmbudsman!

Noi, echipa PetrOmbudsman, suntem încântați să vă anunțăm că astăzi sărbătorim aniversarea unui an de existență a departamentului. Chiar acum 12 luni, pe 17 martie 2014, ne lansam activitatea în sediile din București și porneam pe drumul pionieratului, într-o aventură de nebănuit.

Astăzi, suntem complet funcționali, finalizând cu succes lansarea activității departamentului în toate zonele de producție. Amintindu-ne cele mai importante momente ale primului an de activitate, ne bucurăm că am reușit să vă cunoaștem prin intermediul lansărilor organizate, ca am fost primiți cu mult entuziasm și deschidere și, mai ales, că ne-ați sprijinit în integrarea ombudsman-ilor în comunitățile dumneavoastră. Printre altele, managementul a aprobat operaționalizarea a 13 birouri PetrOmbudsman în toată țara, astfel încât să fim mereu prezenți printre dumneavoastră, disponibili și ușor de apelat ori de câte ori considerați necesar. De asemenea, ombudsman-ii echipei vizitează periodic atât sediile centrale ale zonelor de producție, cât și sectoarele de producție și parcurile acestora.

Vă ascultăm în exprimarea ideilor sau îngrijorărilor dumneavoastră și vă ajutăm să puneți bazele unor idei noi, benefice locului dumneavoastră de muncă sau vă sprijinim în prevenirea, gestionarea sau rezolvarea eventualelor conflicte ce apar în interiorul organizației. Suntem entuziasmați de cele ce vor urma, deoarece ne bazăm pe faptele și cifrele din trecut: aproximativ 300 de persoane au apelat la PetrOmbudsman de la momentul înfiinţării, exemplele fiind nenumărate.

Toate acestea ne-au convins că dumneavoastră sunteți dornici să contribuiți la menținerea unui mediu de lucru plăcut, în care toată lumea este tratată în mod egal, cu respect și colegialitate.

În anii ce vor urma ne angajăm că, în continuare, să ne aducem zilnic contribuția la un mediu de lucru constructiv și dorim să adresăm mulțumiri tuturor celor care ne susțin activitatea, tuturor celor care au apelat la serviciile noastre și, nu în ultimul rând, acelora care au lucrat să facă posibilă existenţa unui asemenea departament. Înapoi