Noutăți

În secțiunea „Noutăți” veți găsi informații despre: campaniile PetrOmbudsman, prezenţa şi lansarea Departamentului în diferite locaţii Petrom, precum şi alte informaţii utile.

Evenimentul “3 ani de PetrOmbudsman”

Pe data de 22 mai 2017, a avut loc la sediul Petrom City, evenimentul “3 ani de PetrOmbudsman”, unde am sărbătorit alături de aproximativ 90 de angajați, atât din sediile din Bucuresti cât și din zonele de producție din țara. Printre cei prezenți la eveniment, i-am avut alături pe doamna Mariana Gheorghe, CEO-ul companiei, manageri de zone de producție precum și directori din departamentele Corporate ale companiei.

În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele PetrOmbudsman în cei 3 ani de activitate, obiectivele pentru perioada următoare, un studiu de caz interactiv cu toate etapele sale de rezolvare precum și mesaje aniversare din partea invitaților.

Evenimentul a fost unul de succes, drept dovada fiind aprecierile transmise de către invitați. O parte din acestea le puteți citi mai jos:

„Vă felicit pentru toate realizările de până acum și vă urez mult succes mai departe! Sunteți un exemplu de profesionism de la care avem de învățat...”

„Am participat cu multa plăcere, m-am simțit ca între prieteni. PetrOmbudsman ne conferă o stare de confort in ceea ce privește relația pe care o are fiecare angajat, cu angajatorul. Va mulțumim că existați”

„Felicit echipa PetrOmbudsman pentru efortul depus în acești ani! Așa cum am spus puteți conta pe mine atât timp cât voi mai fi pe aici.”

„Felicitări pentru eveniment. A fost organizat neașteptat de profesionist și inovativ!”

„Este o adevărată plăcere să vă felicit pentru evenimentul PERFECT pe care l-ați pus în operă!”

„Ați așezat ștacheta atât de sus, cu această frumoasă întâlnire aniversară, încât mă voi gândi mult timp de acum înainte că dacă dorim să organizăm un eveniment similar, voi sunteți - de astăzi - etalonul! Atenția pentru detalii, profesionalismul, forța mesajelor – au fost toate de un echilibru desăvârșit. Emoția cu care ați împărtășit experiența și parcursul celor 3 ani ai voștri, sunt INSPIRAȚIE și BUCURIE! Este evident că vă place tot ce construiți cu pasiune și inteligență, cu entuziasm, curaj și responsabilitate. Sunteți o echipă specială, privită cu încredere și admirație.”

„Vă felicit pentru cei 3 ani de activitate în acest domeniu, 3 ani în care ați deschis drumuri, ați schimbat percepții. Sper, ca orice angajat al companiei de altfel, că PetrOmbudsman va continua să acționeze în calitate de partener de discuție independent și confidențial, atât de necesar pentru activitatea noastră de zi cu zi.”

„Mulțumesc pentru preocuparea și ajutorul pe care mi-l dați pentru rezolvarea problemelor sociale din Asset-ul nostru. Vreau sa rămânem în continuare in aceleași relații și să fiu un partener loial.”

A fost o ocazie pentru PetrOmbudsman să sărbătoreasca împreuna cu persoanele care i-au fost alături in această perioadă. Va mulțumim încă o data pentru sprijinul acordat în dezvoltarea activităților desfășurate de  PetrOmbudsman.

Înapoi